Ke­vät­ko­kous pal­kit­si Sirk­ku Hei­nä­luo­don

Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n kevätkokous pidettiin lauantaina 21.4.2018 Koivupuistossa. Paikkalle kokoontui lähdes lähes 50 yhdistyksen toimijaa. Kokouksen puheenjohtajana toimi kunniapuheenjohtaja Otto Mört. Kokouksessa hyväksyttin yhdistyksen toimintakertomus vuodelta 2017 ja kokous antoi myös vastuuvapauden yhdistyksen taloudesta vuonna 2017 vastanneille.

Tämän lisäksi yhdistyksen kevätkokous palkitsi ensimmäistä kertaa vapaaehtoisen Vuoden teko 2018- tunnustuksella. Tunnustus annettiin ensimmäisenä yhdistyksen aktiiviselle vapaaehtoiselle Sirkku Heinäluodolle. Heinäluodolle annetussa diplomissa todetaan seuraavaa: "Sirkku Heinäluodolle on saanut huomionosoituksen vapaaehtoistyöstä yhdistyksen esteettömyystyön parissa, sekä esimerkillisestä tiedottamisesta näkövammaisia koskevista esteettömyys- ja saavutettavuusratkaisuista." Heinäluoto on viestinyt aktiivisesti Pirkanmaan sähköpostialueella ja kertonut ajankohtaisista muutoksista, joita Tampereella on raitiotien rakentamisen vuoksi ollut erittäin paljon.

Heinäluoto itse oli täysin yllättynyt palkitsemisesta ja kertoi tehneensä työtä ajatellen ettei siinä ollut mitään ihmeellistä. "Tein sen ajatellen, kuinka tällaisesta tiedosta olisi minulle suuri hyöty."