Il­mian­na it­se­si toi­mi­kun­taan tai työ­ryh­mään!

Mitä yhdenvertaisuus tai sisällöltään rikas elämä merkitsevät sinulle? Oletko kiinnostunut siitä, millaisia keinoja Tampereen seudun Näkövammaiset ry valitsee työssään näkövammaisten aseman parantamiseksi? Miten näkövammaiset voisivat toimia mahdollisimman yhdenvertaisesti ja harrastaa monipuolisesti vertaisten seurassa yhdistyksen alueella?

Haluatko mukaan yhdistyksen työryhmään, joka suunnittelee, toteuttaa, ottaa kantaa ja kuulee toimijoiden toiveita?

Jos vastasit kyllä, hakeudu mukaan yhdistyksen toimikunta- ja työryhmätyöskentelyyn! Ryhmät työskentelevät muiden muassa vapaaehtois- ja vertaistoiminnan, saavutettavuuden ja esteettömyyden, tapahtumanjärjestämisen ja harrastustoiminnan parissa. 

Hae mukaan toimintaan ja kerro meille, millainen työryhmätyöskentely sinua kiinnostaa ja parilla lauseella myös se, mitä annettavaa sinulla olisi ryhmän toiminnalle.

Lähetä yhdistyksen puheenjohtaja Esko Jantuselle sähköpostia osoiteeseen esko.jantunen@pp.nkl.fi viimeistään 5.1.2020.

Nykyiset toimikunnat ja työryhmät

Kesäinen mukulakivikatu. Ihmisiä valkoiset kepit kädessä, näkevien silmät peitettyinä.

Esteettömyystyöryhmä kutsui yhdyskuntalautakunnan jäseniä esteettömyyskävelylle viime kesäkuussa tutustumaan esteettömyyteen näkövammaisten ihmisten kannalta. Kuvassa työryhmän ja lautakunnan jäsenet etenevät lautakunnan puheenjohtaja Aleksi Jäntin (kok) johdolla Tampereella Kuninkaankadulla.