”Päin nä­köä” -oh­jel­ma vä­lit­tää tie­toa apu­vä­li­neis­tä viih­de­pal­ve­lui­hin

Haluaisitko tietää, millaisia apuvälineitä ja viihdepalveluja on tarjolla tai saada vinkkejä Whatsappin käyttöön? Mediakoordinaattori Johanna Herranen on toimittanut jo 18 Päin näköä -ohjelmaa Näköpiste Polar Printin Youtube-kanavalle.

Päin näköä on podcast-ääniohjelma, jossa käsitellään leppoisasti erilaisia apuvälineitä ja niiden käyttöä näkövammaisten ihmisten näkökulmasta. Noin 10 minuutin mittaisissa jaksoissa puhuvat pääasiassa Polarprintin työntekijät. Lisäksi on haastateltu ulkopuolisia asiantuntijoita, kuten kilpailevan yrityksen Aviriksen edustajia.

”Tarkoitus on välittää tietoa ihmisille, jotka eivät löydä sitä itse somesta. Minun mielestäni näkövamma-alalla ei ole varaa kilpailuun, vaan tärkeintä on ihmisten palveleminen”, Herranen kertoo.

Suora linkki Päin näköä -soittolistalle.

Löydät ohjelman soittolistan myös kirjoittamalla Google-hakuun ”Päin näköä podcast”. Jokainen jakso julkaistaan myös yrityksen Facebook-sivulla. Tunnuskuvaksi äänivideoihin on valittu pöllön pää, jossa oranssit silmät tuijottavat suoraan katsojaa tiukassa lähikuvassa. 

Mikä on podcast?

Podcast tarkoittaa radiolähetyksen kaltaista esitystä tai tallennetta, jota voi kuunnella netissä tai tilata suoraan omaan laitteeseensa.