Rat­sas­tus­ta Sap­peen Rat­su­ti­lal­la

Sappeen Islanninhevos -elämys tarjoaa yksilö- ja ryhmäratsastustunteja Tampereen seudun näkövammaisille sekä heidän perheenjäsenilleen 10% alennuksella. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, hevoset ovat kilttejä ja rauhallisia. Kaikenikäiset ja kaikentasoiset ratsastajat ovat tervetulleita. Ryhmäkoot ovat pieniä, jolloin opetus on yksilöllisempää. Myös yksityistunnit järjestyvät. Meillä ratsastetaan kentällä ja huonon sään sattuessa sisällä maneesissa. Lisäksi meillä on mahtavat maastoreitit, jossa aloittelijatkin voivat ratsastaa turvallisesti. Meillä on hyvät puitteet leiri- tai kurssitoimintaan. Majoitus on lähellä tallia ja tallilla on ruokailu- ja kahviotilat n. 30 hengelle. Ohjaajana toimiva Saija Snygg on valmistumassa harrastepalveluohjaajaksi ja ohjaa mm. vammaisratsastusta, ryhmätunteja ja maastovaelluksia Sappeen ratsutilalla.

Hinnasto Tutustumistalutus 30 min 22,50 eur (norm. Hinta 25 eur) Ratsastustunti 31,50 eur (norm. 35 eur/h) Maastoratsastus 30 min 22,50 (norm. hinta 25 eur) 1 tunti 31.50 eur (norm. 35 eur). Ostettavissa myös sarjakortteja, jolloin tuntihinta pienempi kuin kertamaksulla. Esim. 5 x kortti 145 eur, 10 x 280 eur. Leiri- ja kurssihinnat sovitaan erikseen leirisisällön mukaan.

Huom! Ratsastajat eivät ole vakuutettuja Sappeen Islannin-elämyksen puolesta. Suosittelemme henkilökohtaista tapaturmavakuutusta tai green gard:ia.

Yhteystiedot: Sappeen Islanninhevos-elämys, Sappeentie 396, 36450 Salmentaka. Saija Snygg, p.040-5552416 / saija.snygg(at)gmail.com.