Tam­pe­reen Apu­vä­li­neyk­sik­kö muut­ti Tur­son­ka­dul­le

Tampereen kaupungin Apuvälineyksikkö muutti tammikuun lopussa Hatanpäältä Kalevaan. Apuvälineyksikön uusi osoite on Tursonkatu 4, 33540 Tampere. 

Apuvälineyksiköstä lainataan maksutta apuvälineitä kotona asuville tamperelaisille, joiden toimintakyky on heikentynyt sairauden, vamman tai ikääntymisen vuoksi. Näkövammaisten valkoiset kepit haetaan jatkossa Tursonkadun yksiköstä. Toiminta on muutoin säilynyt ennallaan, mutta uutena toimintona on tullut iltavastaanotto keskiviikkoisin klo 18 asti.
Mikäli sinulla ei ole vielä valkoista keppiä, tarvitset ensimmäistä valkoista keppiä varten lääkäriltä tai muulta terveysalan ammattilaiselta suosituksen, johon kirjataan sinulle sopivan valkoisen kepin tiedot. Mikäli sinulle on jo myönnetty valkoinen keppi, voit hakea uuden kepin Apuväliyksikön aukioloaikoina ilman ajanvarausta.  

Apuvälineyksikkö palvelee ma, ti ja to klo 9-16, ke klo 9-18 ja pe klo 9-14. Voit myös soittaa Apuvälineyksiköön ma-ti klo 8-16, ke klo 8-18, pe klo 9-14, puhelinnumero 03 5657 2865. 
Lisätiedot: Apuvälineyksikkö, www.tampere.fi/apuvalineet 

Teksti: Annamari Tuominen