Tu­ki­sää­tiön avus­tuk­set haet­ta­vis­sa

Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiö sr julistaa 40-vuotis juhlavuoden merkeissä haettavaksi Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n jäsenille apurahoja. Rahoituksen kohteena on opinto-, virkistys- ja harrastustoiminta. Erityisesti toivotaan hakemuksia kulttuuri- ja urheilutoimintaan. Hakemukset tulee toimittaa 2018 huhtikuun loppuun mennessä ja tiedot apurahojen saajista julkaistaan kesäkuun lopussa.

Kirjalliset/sähköiset hakemukset osoitetaan Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiölle osoitteeseen: sihteeri@tsnvtukisaatio.fi tai Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiö sr, Pispalan valtatie 96 A, 33270 Tampere.
Hakulomake on saatavissa Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n toimistolta tai tukisäätiön verkkosivuilta www.tsnvtukisaatio.fi   

Lisätietoja antavat:

Jouni Pilhjerta
p. 040 755 6288
jouni.pilhjerta(at)pp.inet.fi

Niilo Järkäs
p. 044 201 8385
niilo.jarkas(at)gmail.com

Tuija Seppänen
p. 050 501 2627
tuija.a.seppanen(at)kolumbus.fi

Säätiö myöntää myös ilman hakuaikaa, perustellusta anomuksesta avustuksia ja apurahoja tukeakseen TsN ry:n jäseniä taloudellisessa ahdingossa ja tarpeissa, jotka kohdistuvat esimerkiksi opintoihin, kuntoutukseen, harrastuksiin ja virkistäytymiseen. Samoin myönnetään apurahoja tutkimukseen, joka mahdollisimman suoraan hyödyttää näkövammaisia.