Työi­käis­ten vir­kis­tys­vii­kon­lopp­pu

Tervetuloa virkistymään porukalla Koivupuistoon! Työikäisille näkövammaisille suunnattu virkistysviikonloppu järjestetään Koivupuistossa 28.-30.9.2018. Viikonloppu alkaa perjantaina päivällisellä ja päättyy sunnuntaina päiväkahviin.

Viikonlopun aikana muun muassa paistamme makkaraa, nautimme musiikista ja viihdymme ulkoilmassa sään sallimissa puitteissa. Siskon ohjauksella pääsemme myös nauttimaan liikunnan ilosta ja pienestä askartelusta. Lauantai-iltana pääsemme lämmittelemään rantasaunalle. Viikonlopun ohjaajana toimii yhdistyksen palveluohjaaja Annamari ja vapaaehtoinen Heli.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus rentoutua lomalla erilaisissa hoidoissa: paikalle saapuu kosmetologi, jalkahoitaja Johanna Ojanen ja urheiluhieroja, kuntohoitaja Harri Ivonen. Johanna Ojanen tarjoaa 45min jalkahoitoa 35 eurolla, 30 min käsihoitoa 20 eurolla, 30 min kevyttä kasvohoitoa 20 eurolla sekä ripsien ja kulmien värjäystä 20 eurolla. Harri Ivonen tarjoaa 30 min hieronta hintaan 22 euroa ja 45 min hieronta hintaan 27 euroa. Hoidot ovat omakustanteisia. Varaukset hoitoihin ja hierontaan otetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Viikonlopun omavastuu on 90 euroa sisältäen täysihoidon ja ohjelman. Ilmoittautumiset 19.8. mennessä Annamari Tuomiselle annamari.tuominen@tsnv.fi tai puhelimitse 044 705 4438.

Huom! Tiesithän, että lomasta aiheutuviin kustannuksiin on mahdollista hakea taloudellista tukea yhdistykseltä tai Tampereen seudun Näkövammaisten tukisäätiöltä. Yhdistykseltä tukea voi hakea hallitukselle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella. Tukisäätiöltä avustusta voi hakea sähköisellä hakulomakkeella osoitteessa https://www.tsnvtukisaatio.fi/avustukset/ tai tulostetulla hakulomakkeella (lomakkeita saatavilla myös yhdistykseltä).