Työ­paik­kail­moi­tus: Apu­vä­li­ne- ja tie­to­tu­ki­vas­taa­va

Tampereen seudun Näkövammaiset ry pitkäaikainen apuväline- ja vapaaehtoisvastaava on jäämässä eläkkeelle ja etsimme nyt uutta tekijää porukkaamme!

Haemme henkilöä hoitamaan yhdistyksemme apuväline- ja tietotukipalvelua toimintakeskukseen Tampereen Kuninkaankadulle. Työskentelet alueyhdistyksessä ja vastaat pääosin yhdistyksen apuvälinepalvelusta sekä tietotukipalvelusta.

Pystyt kohtaamaan luontevasti erilaisia asiakkaita. Sinulla on hallussasi tietotekniikan peruskäsitteet ja pystyt omaksumaan erilaiset näkövammaisten tietotekniset apuvälineet. Toimit tietotukipalvelun it-ohjaajien esihenkilönä. Hallitset taloushallinnon perusteet, pystyt hoitamaan laskureskontraa taloushallinnon ohjelmiston avulla ja hoitamaan varastokirjanpitoa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta. Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä sosiaalisia taitoja, esihenkilökokemusta sekä positiivista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan. Järjestökokemus ja näkövammaistuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja toivomme, että tehtävässä olisi mahdollisuus aloittaa syyskuun aikana. Työaika on 38 tuntia viikossa. Palkkauksessa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää (vaativuusryhmä 5 + mahdolliset henkilökohtaiset palkanosat).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi aiheella "Apuväline- ja tietotukivastaava" sekä ansioluettelosi meille 5.8.2019 mennessä osoitteeseen paivi.meduri@tsnv.fi.

Ilmoitus on julkaistu TE-palveluiden sivuilla, osoitteessa https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10015756?searchPhrase=j%C3%A4rjest%C3%B6&locations=Tampere&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1