Työ­paik­kail­moi­tus: Vies­tin­nän ja va­paaeh­tois­työn koor­di­naat­to­ri

Haemme viestinnän ja järjestötoiminnan osaajaa. Työskentelet alueyhdistyksessä ja vastaat yhdistyksen viestinnästä sekä koordinoit yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa. Sinulla on kokemusta viestinnän tekemisestä sekä näkemystä sen kehittämisestä.

Sinulla on osaamista verkkosivujen päivittämisestä, kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien käytöstä ja hallitset myös modernit viestintävälineet. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Työssäsi hoidat yhdistyksen päivittäistä viestintää, toimitat yhdistyksen jäsenlehteä sekä toimit mm. Näkemättä kaunis -yhteisön toimittajana.

Tehtävänäsi on lisäksi koordinoida ja kehittää yhdistyksen vapaaehtoistoimintaa. Tehtäviin sisältyy mm. vapaaehtoisten koulutusten järjestämistä, vapaaehtoisten ohjaamista ja tukemista. Tehtäviisi voi kuulua myös taloushallinnon tehtäviä, joten taloushallinnon osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme järjestökokemusta, näkövammaistuntemusta sekä kokemusta vapaaehtoisten ohjaamisesta. Hakijalta edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta erilaisia työtehtäviä kohtaan.

Tehtävä on vakituinen ja työaika 38 tuntia viikossa. Toivomme, että sinun olisi mahdollista aloittaa tehtävässä syyskuun aikana. Palkkauksessa noudatamme sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausjärjestelmää (vaativuusryhmä 5 + mahdolliset henkilökohtaiset palkanosat). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi meille 25.8.2019 mennessä osoitteeseen paivi.meduri@tsnv.fi.

Ilmoitus on julkaistu TE-palveluiden sivuilla, osoitteessa: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/10054670?searchPhrase=tampereen%20seudun%20n%C3%A4k%C3%B6vammaiset&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1