Hen­ki­lö­kun­ta

Soile Harju

Toimistosihteeri

Soile vastaa yhdistyksen jäsenasioista ja on usein jäsenen ensikontakti yhdistyksessä. Hän käsittelee jäsenhakemukset ja ylläpitää yhdistyksen jäsenrekisteriä. Soilen kautta hoituvat myös äänilehtien ja muiden yhdistyksen julkaisujen tilaukset. Hän organisoi monien tapahtumien ilmoittautumiset ja vastaa jäsentiedotteen jakelusta. Hänen työtehtäviinsä kuuluu myös paljon taloushallinnollisia tehtäviä. Lisäksi hän on mukana jäsenenä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan työryhmässä, senioryhmässä ja AKU -ryhmässä, joka suunnittelee työikäisten toimintaa yhdistyksessä.

Soile työskentelee yhdistyksessä maanantaista torstaihin. Päivystysaika on klo 9-11. Hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 050 520 5075 ja sähköpostilla osoitteesta soile.harju(at)tsnv.fi.

Soile Harju

Riitta Nordfors

Palveluvastaava

Riitta on vastuussa yhdistyksen apuvälinepalvelusta. Yhdistyksen tiloissa on apuvälinemyymälä, josta voi hankkia näkövammaisten pienapuvälineitä ja saada yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta. Riitta toimii jäsenenä ja sihteerinä opinto- ja virkistystoimikunnassa sekä palvelutyöryhmässä. Lisäksi Riitta on mukana jäsenenä vapaaehtois- ja vertaistoiminnan työryhmässä ja toimii senioriryhmän sihteerinä.

Riitta työskentelee yhdistyksessä maanantaista torstaihin. Apuvälinepalvelussa Riitta palvelee sen aukioloaikoina ma-ti klo 12-16. Riitan tavoittaa puhelimitse numerosta 050 555 8586 ja sähköpostilla osoitteesta riitta.nordfors(at)tsnv.fi.

Riitta Nordfors

Annamari Tuominen

Palveluohjaaja

Annamari vastaa Aleksintuvan toiminnasta. Hän organisoi Aleksintuvan opas- ja avustajapalvelua, josta näkövammainen voi saada tilapäistä asiointi-, kirjoitus- ja lukuapua. Annamarin tehtäviin kuuluu näkövammaistietouden levittäminen, jota hän toteuttaa järjestämällä koulutuksia mm. sosiaali- ja terveydenhoitoalan opiskelijoille. Koulutuksissa kerrotaan näkövammaisen kohtaamisesta ja opastamisesta. Lisäksi hän jakaa tietoa näkövammaisuudesta ja näkövammaisten pienapuvälineistä monissa erilaisissa tapahtumissa. Annamari on mukana jäsenenä ja sihteerinä esteettömyystyöryhmässä ja jäsenenä palvelutyöryhmässä. Hänen vastuullaan on myös lasten toiminta yhdistyksessä sekä jäsenlomatoiminta.

Annamarin tavoittaa puhelimitse numerosta 044 705 4438 ja sähköpostilla osoitteesta annamari.tuominen(at)tsnv.fi.

Annamari Tuominen

Päivi Meduri

Viestintä- ja koulutusvastaava

Päivi hoitaa yhdistyksen viestintää ja tiedottamista. Hän vastaa kotisivujen ja some -kanavien päivityksestä. Päivi toimittaa yhdistyksen uutiskirjettä, kokoaa jäsentiedotteen ja hoitaa yhdistyksen tapahtumailmoittelun eri viestintäkanaviin. Hän ylläpitää yhdistyksen käsityöblogia Näppärästi näkemättä, jossa julkaistaan käsityöohjeita saavutettavassa muodossa. Lisäksi hän toimii koordinaattorina tietotukipalvelussa ja vastaa palvelusta. Palvelu toimii kolmen alueyhdistyksen alueella ja palvelussa työskentelee kuusi IT-ohjaajaa, joiden esimiehenä Päivi toimii. Päivi hoitaa myös jonkin verran yhdistyksen taloushallinnollisia tehtäviä. Hän on mukana jäsenenä ja sihteerinä viestintätyöryhmässä ja käsityötyöryhmässä. Lisäksi hän toimii tietotukitoiminnan ohjausryhmän sihteerinä.

Päivin tavoittaa puhelimitse numerosta 050 522 6981 ja sähköpostilla osoitteesta paivi.meduri(at)tsnv.fi.

Päivi Meduri

Natalia Luomanpää

Palveluavustaja

Natalia toimii palveluavustajana Aleksintuvan opas- ja avustajapalvelussa. Hän avustaa asiakkaita esimerkiksi kauppa-asioinnissa, lääkärikäynneillä, toimii apuna ulkoillessa, lukee ääneen tai toimii kirjoitusapuna. Natalia myös lukee Aleksintuvan lukupiirissä Aamulehteä ja hoitaa tilaisuuden kahvitukset.