Tie­to­tu­ki­pal­ve­lu

Tampereen seudun Näkövammaiset ry tarjoaa tietotukipalvelua näkövammaisille toiminta-alueellaan. Palvelumuotoina ovat kurssimuotoiset ryhmäohjaukset, kotikäynnit ja yksilöohjaukset sekä konsultaatiot.

Ryhmäohjaus
Näkövammaisten tietoteknisten apuvälineiden käyttötaitojen parantamiseksi järjestetään ryhmäohjausta. Koulutusten aiheina ovat tietokoneiden sekä teknisten apuvälineiden ja -laitteiden tarjoamat mahdollisuudet näkövammaisille. Tutustu tarjolla oleviin koulutuksiin: Tietotekniikkakurssit Tampereella ja Tietotekniikkakurssit Hämeenlinnassa.

Yksilöohjaus ja konsultaatio
Yksilöllisiin tietoteknisiin ongelmiin on saatavana ohjausta kotikäyntien, yksilöohjausten sekä puhelin- ja sähköpostikonsultaatioiden muodossa. Kotikäynnin ja yksilöohjauksen hinta on 20 eur/3h, ylimeneviltä tunneilta 5 eur/h. Puhelimitse ja sähköpostilla tapahtuva neuvonta on asiakkaalle maksutonta.

Ohjaajina toimivat näkövammaiset IT-ohjaajat.

HUOMIO! Tietotukipalvelu on suljettu 16.-27.7.2018. Yhdistyksen toimisto ja muut palvelut ovat saatavilla rajoitetusti 25.6.-16.7. ja kokonaan suljettuna 16.-27.7 kesälomien vuoksi. Tutustu Ajankohtaiset-palstalta tarkempiin kesäajan aikatauluihin.


Tiedustelut ja ilmoittautumiset maija.boren(at)tsnv.fi / p. 050 596 9220
Lähikuva näppäimistöstä