Ryh­mäoh­jaus Tam­pe­reel­la

Tietokoneen käyttötaitoja yhdistyksen vapaaehtoistoimijoille, ke 24.4. klo 13-16, Kerhohuone, Tampere. Hei yhdistyksen vapaaehtoinen! Kaipaatko tukea tietokoneen käyttöön? Tule kurssille harjoittelemaan esimerkiksi skannausta ja liitteiden lisäämistä sähköpostiin. Kurssilaisten toiveita kuullaan myös mielellään kurssin suunnittelussa. Max 6 kurssilaista, kurssi ilmainen vapaaehtoisille. Kouluttajana Santtu Salminen. Ilmoittautuminen viimeistään

17.4. Maija Borénille. Sovellustreffit toimistolla, ke 8.5. klo 17-19, Kerhohuone, Tampere.
Be My Eyes on sovellus, jolla pystyy ottamaan ilmaiseksi yhteyden sovelluksessa päivystävään vapaaehtoiseen, joka voi tarjota apua esimerkiksi suunnistamiseen tai tuotteiden tunnistamiseen kaupan hyllyllä. Sovellustreffeillä on mahdollista tutustua sovellukseen, saada apua sen lataamiseen omaan puhelimeen ja käyttöönottoon. Kurssi ei vaadi aiempaa osaamista. Mukana sovellustreffeillä it-kouluttaja Kari Korhonen ja Be My Eyesissä toimiva vapaaehtoinen. Kurssi on ilmainen, kahvikeksitarjoilu. Ilmoittautuminen viimeistään 29.4. Maija Borénille.

Elokuvat haltuun mobiilisovelluksella, 15.5. klo 9-11.30, Kerhohuone, Tampere.
Tule oppimaan Movie Reading-sovelluksen käyttöä ja löydä elokuvien kuvailutulkkauksen kautta kulttuurin uusi maailma! Jos aikaa jää, tutustutaan lisäksi Fonecta Caller- sovellukseen, jolla on helppo tehdä yritys-, numero- ja nimihakuja Fonectasta. Max 6 kurssilaista, kurssimaksu 10e, pullakahvit sisältyvät hintaan. Kouluttajana Ossi Särkinen. Ilmoittautuminen viimeistään 8.5. Maija Borénille.

Seeing eye- sovellus haltuun, 23.5. klo 13-16, Kuninkaankadun Kerhohuone, Tampere.
Seeing eye-sovellusta voi käyttää esimerkiksi viivakoodien skannaukseen, ihmisten ja kuvien tunnistamiseen, sekä lyhyiden tekstien lukemiseen. Tule oppimaan kuinka älypuhelimen kamerasta ja sovelluksesta voi saada apua erilaisiin arjen tilanteisiin. Max 6 kurssilaista, kurssimaksu 10 e. Kouluttajana Santtu Salminen. Ilmoittautuminen viimeistään 16.5. Maija Borénille.

Ilmoittautuminen

Koulutukset järjestetään pääasiallisesti Tampereen toimintakeskuksessa, osoitteessa Kuninkaankatu 8 A (toinen kerros). Koulutuksen hinta on 10 euroa sisältäen kahvin. Matkakulut korvataan 7 eur ylittävältä osuudelta / yhdensuuntainen matka (vakituisesta osoitteesta käsin) edullisinta matkustustapaa käyttäen.

Ilmoittautuminen viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua Maija Borénille maija.boren(a)tsnv.fi / p. 050 596 9220. Ilmoita samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta tai koira-allergiasta. Peruutukset viimeistään edellisenä arkipäivänä.