Hy­vä het­ki -ta­pah­tu­ma jä­se­nil­le

Tapahtumatyöryhmä järjestää yhteistyössä rentoutusvalmentaja Sanna Lehtosen kanssa kaksipäiväisen Hyvä Hetki -rentoutustapahtuman 26.9. ja 3.10. klo 11-18 Koivupuiston takkatuvassa.
”Olen Suomen hypnoosiliiton kouluttama rentoutusvalmentaja. Tahdon tarjota yhdessä Tampereen seudun Näkövammaiset ry:n kanssa kaksipäiväisen Hyvä Hetki-rentoutustapahtuman. Tule opettelemaan arkeasi helpottavia perusasioita rentoutumisesta. Käymme tapahtumassa läpi mm. stressiä sekä muistia helpottavia minimeditatiivisia harjoitteita, pohdimme ja työstämme yhdessä kykyämme hallita arjen peikkojamme ja harjoittelemme kiitollisuuden ja itsemme hyväksymisen taitoja. Toimimme tapahtumassa vuorovaikutteisesti ja luottamuksella itseämme ja toisiamme kohtaan. Noudatamme tapahtumassa turvallisen tilan periaatteita."

Tapahtuma on kaksipäiväinen. Toivomme että sitoudut osallistumaan tapahtumaan molempina päivinä, sillä tapahtuman päivät eivät ole irrallisia toisistaan vaan jatkamme seuraavalla kerralla siitä, mihin edellisellä kerralla jäimme. Tapahtuman omavastuukustannus on 30 euroa/henkilö sisältäen molempien päivien ohjelman ja välipalan.

Tapahtumapaikkana toimii Koivupuiston takkatupa (Petäjäntie 137, 33480 Ylöjärvi).

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 15.9.2020 Soile Harjulle, p. 050 520 5075 tai toimisto@tsnv.fi. Koska kumpaankin tapahtumapäivään kuuluu välipala kahvi, tee ja suolainen tai makea leivonnainen, kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta erityisruokavaliostasi!

Saat tapahtumapäivien ohjelman ja muuta aiheeseen liittyvää materiaalia etukäteen sähköpostilla, Daisy-äänitteenä tai kirjeenä, kun kerrot ilmoittautuessasi myös sähköposti- tai kotiosoitteesi ja missä muodossa materiaalin haluat.

Sanna on osallistujien tavoitettavissa tapahtuman sisältöön liittyvissä asioissa viikon ajan tapahtuman jälkeen (4.-11.10.2020). 

Lämpimästi tervetuloa! Sanna Lehtonen.

Lisätiedot Ossi Särkinen, p. 0400 412 867.