Roi­neen kier­ros 19.8.

Retkipäivä starttaa klo 9 Tampereen Vanhalta kirkolta. Matka suuntaa ensin kohti Kangasalaa ja Kulttuurikeskus Äijälää, jossa oppaan johdolla tutustumme Karjalan kansan vaiheisiin ja vietämme tuokion karjalaisten laulujen parissa. Matka jatkuu ohi Liuksialan kartanon kohti Valkeakoskea, jossa tutustumme Myllysaaren museon tarjontaan.

Lounasajan lähestyessä ajamme Hauholle, missä nautimme buffet-lounaan. Ruokailtuamme palaamme Pälkäneelle ja sen kuuluisaan Laitikkalan makukylään.

Rönnvikin tilalla kuulemme viinintuotannosta ja saamme maistaa lasillisen talon suosikkiviiniä tai alkoholitonta vaihtoehtoa. Pälkäneellä pyörähdämme vielä Kostianvirran äärellä ennen kuin jatkamme matkaa harjumaisemiin Vehoniemen Automuseolle. Sieltä retkibussimme suuntaakin kohti Tampereen Vanhaa kirkkoa, jonne palaamme noin klo 17.

Retkeämme johtaa tuttu ryhmänvetäjä Juhani Viita. Retken omavastuu on 35 euroa/henkilö (avustajalle hinta sama). Matkalla on mukana yleisavustaja ja buffet-lounaalla lisäapua. 
Ilmoittautuminen 10.8.2020 mennessä toimistosihteeri Soile Harjulle, toimisto@tsnv.fi. Ilmoita samalla mahdollinen erikoisruokavaliosi.