Nä­ke­mät­tä kau­nis Su­san­na Han­nu

Olen 44-vuotias sinkkunainen, joka asustaa rivitalokaksiossa opaskoiran ja kolmen kissan kanssa. Opetan pistekirjoitusta ja kirjoitan lehtiartikkeleita. Olen aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa.

Opaskoirat, kissat ja jooga ovat lähellä sydäntäni. Tykkään lukemisesta ja teatterissa käymisestä. Läheiseni ovat minulle hyvin tärkeitä, mutta toisaalta nautin suunnattomasti omasta rauhastanikin.

Olen syntymäsokea, joten muunlaista elämää en osaa kuvitellakaan. Moniin asioihin näkövammani vaikuttaa ja joidenkin tekemistä se jopa vaikeuttaa. Sokeuteni on kuitenkin vain yksi osa minua, vaikkakin se kulkee mukanani kaikkialle. Näkövammani ansiosta, tai siitä huolimatta, elän rikasta ja antoisaa elämää iloineen ja suruineen.

Tarkoituksenani on kertoa lukijoille elämästäni ja ajatuksistani. Haluan kertoa minulle tärkeistä asioista ja kirjoittaa itseni näköistä tekstiä.

[Susanna ja opas Ape istuvat terassin portaalla. Ape on musta labradorinnoutaja. Susannalla on päällään mustat college-housut ja musta Nokian Palveluskoiraharrastajien logolla varustettu t-paita.]
Susanna ja opas Ape istuvat terassin portaalla. Ape on musta labradorinnoutaja. Susannalla on päällään mustat college-housut ja musta Nokian Palveluskoiraharrastajien logolla varustettu t-paita. Mustavalkoisen kuvan yläkulmassa on turkoosi Näkemättä kaunis -logo.