Fors­san seu­dun Nä­kö­vam­mai­set ry

Forssan seudun Näkövammaisten kerho kokoontuu Ystävän Kammarilla joka kuukauden kolmas torstai klo 13.00. Kokoontumiset seuraavasti:

21.9. Ensimmäisen syksyn kerhon aiheena ovat kuulumiset ja tiedotteet sekä toivotut kirjavinkit.
19.10. Saamme vieraita jälleen muista yhdistyksistä. Näitä vierailijoitahan meillä on käynyt jo monesta eri yhdistyksestä.
16.11. On taas sääntömääräisen syyskokouksen aika. Silloin kokoonnumme päättämään yhdistyksen asioista ja valitsemaan yhdistykselle taas kaikki toimijat. Toki toimijat voivatja heidän halutaankin jatkavan edelleen, mutta sääntöjen mukaan ne pitää valita syyskokouksessa. Puheenjohtaja, sihteeri ja hallituksen varajäsenet joka vuosi, ja hallituksen varsinaiset jäsenet joka toinen vuosi.

Tarkoituksena on lisäksi järjestää jokin matka, sekä tietenkin myös pikkujoulu.

Tervetuloa tilaisuuksiimme!