Siirry pääsisältöön

Ke­vät­kokous 2023

Tervetuloa sääntömääräiseen kevätkokoukseen.

Aika

Paikka

Koivupuisto, Petäjäntie 137, 33480 Ylöjärvi

Ennen kokousta järjestetään ruokailu alkaen klo 11.00. Kokouksessa käsitellään vuoden 2022 vuosikertomus, päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille tilivelvollisille sekä ne muut asiat, jotka hallitus on tuonut kokouksen käsiteltäväksi tai jäsen sääntöjen määräämässä järjestyksessä esittänyt. Kokouksen etukäteismateriaalin voi tilata toimisto@tsnv.fi tai 050 520 5075.

Varsinainen jäsen saa käyttää äänioikeuttaan kevätkokouksessa asiamiehen välityksellä. Asiamiehen on oltava yhdistyksen varsinainen jäsen ja hänen on esitettävä päivätty valtakirja. Valtuutus koskee tätä kokousta eikä valtakirjaa voi siirtää. Asiamiehellä voi olla vain yksi valtakirja. Valtakirjapohja löytyy jäsentiedotteen takakannesta tai sen voi pyytää toimistolta.

Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä Teams-yhteydellä sähköpostiin lähetetystä linkistä tai puhelimella soittamalla kokouspuhelinnumeroon ja näppäilemällä puhelinneuvottelun tunnus, jotka saa kokoukseen ilmoittautuessa. Etäosallistumisen edellytyksenä on ennakkoilmoittautuminen, joka on tehtävä viimeistään maanantaina 17.4.2023 kello 12 mennessä sähköpostilla toimisto@tsnv.fi tai puh. 050 520 5075.

Ilmoittautuessasi etäosallistujaksi kevätkokoukseen sinun tulee kertoa:

- nimesi, käyttämäsi puhelinnumero, käyttämäsi sähköpostiosoite

- liitytkö kokoukseen käyttäen sähköpostilinkkiä vai soittamalla kokouksen puhelinnumeroon.

Kokous voi käsitellä asiat ja tehdä päätökset ilman etäosallistujien osallistumista, jos tekninen häiriö estää etäosallistumisen.

Jäsenten kokousmatkat korvataan yhteiskuljetuksina edullisinta matkustustapaa käyttäen. Yhteiskuljetus: Hämeenlinnan Wetterhoff klo 8.40, Parolantie 22 klo 8.45, Iittala pikavuoropysäkki klo 9.00, Toijalan ABCn edestä klo 9.15, Valkeakosken linja-autoasema klo 9.40, Ideapark mt 130 (Lempäälä) pikavuoropysäkki noin klo 10.00, Tampereen Vanha kirkko klo 10.20. Paluukuljetus samaa reittiä.

Tervetuloa.

Hallitus