Siirry pääsisältöön

Tuomi Kul­je­tus­ten uusi logo

Autojen tarrat päivittyvät uusiin huhtikuun alussa.

Tuomi Logistiikan asiakastiedote 17.3.2023

Tuomi järjestää monenlaisia eri kuljetuksia, ja niitä ajetaan lähtökohtaisesti samoilla sopimusautoilla. Tämän vuoksi puhumme Tuomi kuljetuksista kokonaisuutena.

Lähetimme noin kuukausi sitten teille asiakaskirjeen, jossa kerroimme uudistuneesta Tuomen kuljetusten tunnistetarrasta. Viestin lähetyksen jälkeen päädyimme kuitenkin muokkaamaan tarran ulkonäköä vielä hieman selkeämmäksi värien ja kontrastien osalta. Näin pyrimme varmistamaan, että uusi tarra palvelee kaikkia asiakasryhmiämme jatkossakin mahdollisimman hyvin. 

Tunnistetarra on nyt jaettu sopimusautoilijoillemme ja uusi tarra tulee näkymään autoissa huhtikuun alusta alkaen.

Tuomi Kuljetusten uusi logo on ympyrä, jonka keskellä on valkoisella teksti Tuomi Kuljetukset. Ympyrä koostuu keskiympyrästä, joka on tummansininen ja ulkokehästä, joka on jaettu kuuteen eriväriseen osaan. Väreinä ovat: laivastonsininen, välimerenturkoosi, ametistinvioletti, ruusunpinkki, keväänvihreä ja havunvihreä. 

Ympyrä, jonka keskellä valkoisella teksti Tuomi kuljetukset. Ympyrä koostuu keskiympyrästä, joka on tummansininen ja ulommasta kehästä, joka on jaettu kuuteen eriväriseen osaan.
Tuomi Kuljetukset, uusi tunnistetarra.