Siirry pääsisältöön

Liity jäseneksi

Tampereen seudun Näkövammaisten jäsenenä saat monia etuja ja pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan. Liity mukaan!
Tammerkoski Hämeensillalta kuvattuna.

Tällä sivulla

Tervetuloa Tampereen seudun Näkövammaisten jäseneksi. Yhdistyksemme on toiminut näkövammaisten henkilöiden hyväksi jo yli 110 vuoden ajan. Jäsenistöömme kuuluu lähes 1 200 ihmistä ympäri Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä.

Liittyäksesi mukaan tarvitset lääkärin lausunnon, jossa kerrottu näkövamman sinulle aiheuttaman haitta-asteen olevan vähintään 50 prosenttia. Huomaathan, ettei todistus näkövamman olemassaolosta yksin riitä.

Jäsenyys on erittäin edullista. Liittymismaksu on 10 euroa. Tämän jälkeen vuosittainen jäsenmaksu on vapaaehtoinen, ja myös summan voit valita itse. Kannatusjäseniemme jäsenmaksu on 15 euroa vuodessa.

Alennuksia ja jäsenkirje

Jäsenenä saat oman yhdistyksemme jäsentarralla varustetun näkövammaiskortin. Olet oikeutettu alennuksiin useissa seudun liikkeissä ja esimerkiksi teattereissa. Lisäksi saat 25 prosentin alennuksen Aamulehden tilauksista. Lue koko lista jäseneduista.

Saat kotiisi Näkövammaisten liiton AIRUT-lehden valitsemassasi muodossa isokirjoituksena, pistekirjoituksena tai äänitteenä.

Oma yhdistys lähettää sinulle vuosittain neljä jäsenkirjettä, joissa kerrotaan ajankohtaisista asioista ja palveluista.

Mukaan päätöksentekoon

Jäsenenä voit osallistua päätöksentekoon yhdistyksemme kevät- ja syyskokouksissa sekä tehdä aloitteita. Jos vaikkapa huomaat puutteita liikennejärjestelyiden esteettömyydessä, voit viedä asian yhdistyksen oikeuksienvalvonnan toimikuntaan. Otamme mielellämme myös uusia jäsenehdokkaita toimikuntiin.

Yhdessä voimme vaikuttaa näkövammaisten ihmisten hyväksi.

Liittymislomakkeet

Aikuisjäseneksi- Ulkoinen linkki

Lapsijäseneksi- Ulkoinen linkki

Kannatusjäseneksi- Ulkoinen linkki

Voit täyttää ja lähettää lomakkeen kokonaan verkossa. Voit myös pyytää liittymislomakkeen toimistostamme osoitteesta toimisto@tsnv.fi tai numerosta 050 520 5075. Palauta tällöin lomake sähköpostitse tai lähetä se toimistomme osoitteeseen Kuninkaankatu 8 A 1, 33210 Tampere.

kaksi henkilö bussipysäkillä, heillä molemmilla on opaskoirat