Siirry pääsisältöön

Näkemättä kaunis Heidi Koivunen

Sokean elämän ei tarvitse olla tylsää ja passiivista.

Olen reilu nelikymppinen nainen, joka on lapsena nähnyt oikealla silmällä hiukan. Viimeiset 30 vuotta ole kuitenkin taivaltanut sokkona. Muistikuva on väreistä, mikä helpottaa monien asioiden hahmottamisessa ja värejä valittaessa.

Olen hieroja- ja käsityöyrittäjä. Hoitotyö on erittäin merkityksellistä ja asiakkaiden hyvinvointia lisäävää työtä. Kädentaidoiltani olen monipuolinen ja valmistan paljon erilaisia käsin tehtyjä tuotteita. Elän monen mielestä hyvin aktiivista elämää, ja jotkut ihmettelevät miten jaksan ja ehdin tekemään kaiken. Joskus sokeuteni on hidaste, mutta harvoin este. 

Rakastan luonnossa liikkumista ja retkeilyä. Luonnon äänien tallennus ja erilaisten luontokokemuksien ja aktiviteettien etsiminen viekin minut ja opaskoirani monille ikimuistoisille retkille. Sadan eri talletetun lintulajin rajapyykki on hyvin lähellä. Nälkä kasvaa syödessä, joten ei muuta kuin uusia äänitysretkiä kohti! Mukaan retkille etsiskelen yleensä näkeviä kavereita, jotta kulku olisi turvallisempaa ja retkimahdollisuudet monipuolisempia. Julkaisen monilta retkiltäni tekstejä ja videoita Heidin kädenjälki -blogissani. Bloggaaminen on hieno harrastus ja käsittelen videoilla ja teksteissäni myös käsitöihin, hyvinvointiin, opaskoiriin ja muuhun liittyviä juttuja. Samoja aiheita haluan nostaa esille myös Näkemättä kaunis -yhteisössä.

Heidi työstää savesta keraamista teepannua puolipallomuotin avulla. Heidi hymyilee ja hänellä on essu päällä.