Siirry pääsisältöön

Yhdistys tukenasi

Tarjoamme lämminhenkisen yhteisön, vertaistukea ja asiantuntija-apua. Voit olla yhteydessä kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa.
etualalla henkilö, jolla on takissa näkövammaismerkki ja hänen olkapäällä on avustajan käsi

Tällä sivulla

Yhdistyksemme on vireä ja monimuotoinen yhteisö, johon kuuluvia yhdistää halu toimia näkövammaisten ihmisten hyväksi. Monella meistä on omaa kokemusta näkövammaisena elämisestä.

Vertaistoimijamme ympäri Pirkanmaata ja Kanta-Hämettä ovat näkövammaisia henkilöitä, jotka ovat valmiita keskustelemaan kanssasi kaikista näön heikkenemisen herättämistä ajatuksista ja kysymyksistä. Voit olla suoraan yhteydessä heihin. Täältä löydät vertaistoimijoidemme yhteystiedot.

Toimistomme palvelee

Apunasi työskentelee yhdistyksemme asiantunteva henkilökunta. Soita, lähetä sähköpostia tai tule käymään tiloissamme Kuninkaankadulla Tampereen keskustassa. Täältä löydät henkilökuntamme yhteystiedot

Palveluihimme kuuluvat muun muassa apuvälineiden esittely ja myynti, paikallisten äänilehtien tuottaminen sekä tuki tietotekniikan käytössä.

Luottamushenkilömme tekevät vapaaehtoistyötä useissa toimikunnissa ja työryhmissä. Päätöksentekoa johtaa vuosikokouksen valitsema hallitus. Täältä löydät luottamushenkilöidemme yhteystiedot.