Siirry pääsisältöön

Näkemättä kaunis -yhteisö etsii kir­joit­ta­jia

Näkemättä kaunis -yhteisössä tuomme näkyväksi näkövammaisen todellista elämää 2020-luvulla Facebook-julkaisuillamme. Uskallamme rikkoa tabuja ja puhua asioista, jotka usein unohdetaan, kun keskustellaan vammaisuudesta. Kirjoituksillamme haluamme antaa väläyksiä näkövammaisen maailmaan ja kertoa, että olemme yksilöitä ja haluamme elää tasavertaisina tässä maailmassa.

Haemme joukkoomme uusia kirjoittajia.

Käy tutustumassa Facebookissa Näkemättä kaunis ja Instagramissa @nakemattakaunis. Jos olet valmis kertomaan rohkeasti ja positiivisella sävyllä kokemuksistasi, havainnoistasi ja elämästäsi, lähetä ryhmämme koordinaattorille lyhyt esittely itsestäsi, ja näyteteksti, kuinka sinä kirjoittaisit Näkemättä kaunis -sivustolle.

Teemme julkaisuja kerran viikossa ja kirjoitusvuoro osuu kohdalle noin parin kuukauden välein. Saamme aiheita kirjoituksiimme lukijakysymyksistä ja ideoimme niitä myös yhdessä. Kirjoittamisen lisäksi kommentoimme toistemme tekstejä ennen julkaisua.

Jos et halua sitoutua pidempiaikaiseen ja säännölliseen kirjoittamiseen, otamme mielellämme vastaan myös vieraskynäilijöiden kirjoituksia.

Yhteisömme jäseniin voit tutustua näillä tsnv.fi sivuilla Elämää näkövammaisena -osiossa.- Ulkoinen linkki 

Näytetekstit ja lisätiedot: leena.lipponen@tsnv.fi ja 044 562 4020.